.

.

 

.

Wat zijn uw woonwensen?

De gemeente Coevorden vindt het belangrijk om te weten wat er leeft onder haar inwoners. Samen met gemeente Borger-Odoorn en Emmen en met woningcorporaties Lefier, Domesta en Woonservice houden we op dit moment een enquête over uw woonwensen en woontevredenheid. 

 

De uitslag van de enquête gebruiken we bij het maken van nieuwe regels voor wonen en bouwen in de gemeente. Hoe meer mensen de enquête invullen, hoe beter het beeld. Uw mening is daarom belangrijk!

Online enquête

Doe mee aan het onderzoek: www.spring-co.nl/wonenBOCE
U logt in met wachtwoord: Wonen2020! en kunt vervolgens de enquête starten. Het invullen kost u ongeveer 20 minuten. Meedoen aan de enquête kan tot 18 juli. Uw antwoorden worden vertrouwelijk en anoniem verwerkt.

U kunt de link ook onder de aandacht brengen van buren, familie en vrienden. Zo verzamelen we nog meer meningen!

Maak kans op een cadeaubon!

Als dank voor uw deelname verloten we onder de deelnemers vier VVV-cadeaubonnen, ter waarde van 25 euro. Wilt u kans maken op één van de cadeaubonnen? Vul dan uw contact-gegevens in aan het einde van de enquête. Uw reactie blijft ook dan anoniem. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Geplaatst 7 juli 2020

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel