.

.

 

.

De 1,5 meter politie komt op bezoek in Coevorden

Zaterdag 11 juli komt de 1,5 meter politie op bezoek in Stad Coevorden. Uiteraard betreft dit niet echt de 1,5 meter politie maar gaat het om twee typetjes die als 1,5 meter politie op ludieke wijze het winkelende publiek hierop willen wijzen. De dames zullen in de winkelstraten zijn van 14.00 tot 16.00 uur.

Nadat alle activiteiten en evenementen waren geschrapt werd er gedacht om toch nog iets in de winkelstraten te organiseren om het winkelend publiek te vermaken.
Zo kwam de 1,5 meter politie ter sprake.
Sinds 1 juli zijn de maatregelen versoepeld daarom is ook de activiteitencommissie van Coevorden druk bezig weer activiteiten op te zetten voor deze zomer in Coevorden.
Wat dit zal worden wordt nog bekend gemaakt en zal te  vinden zijn op de site van www.stadcoevorden.nl of via de FB pagina van Stad Coevorden.

Geplaatst 7 juli 2020

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel