.

.

 

.

Dit jaar weer Kasteelmarkten in Coevorden

De Kasteelmarkten komen terug in Coevorden. Nu wegens de versoepelingen weer activiteiten mogen plaatsvinden is besloten dat er weer Kasteelmarkten georganiseerd worden in Coevorden. Uiteraard moesten de vergunningen nog rond komen, en die zijn goedgekeurd.

De Kasteelmarkten vinden plaats op de zaterdagen: 8, 15, 22 en 29 augustus.

Zowel de toerist als de bezoeker van Coevorden blijken te houden van de zomerse braderieën, vandaar dat de activiteiten coördinator van Coevorden Willem de Bie samen met de activiteitencommissie hebben besloten om de Kasteelmarkten dit jaar nieuw leven in te blazen. De Kasteelmarkten vinden plaats vanaf de ingang Kasteel richting de Markt en dan de gehele Gedempte Haven om zo de RIVM maatregelen in acht te kunnen houden.

Uiteraard zullen de terrassen ook weer klaar staan.

Reden genoeg om op deze zaterdagen naar het gezellige, historische centrum van Coevorden te komen.

De Kasteelmarkt is te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur.

Uiteraard worden de RIVM maatregelen in acht genomen en wordt dat ook gevraagd aan de bezoeker om zich hieraan te houden.

Geplaatst 28 juli 2020

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel