.

.

 

.

‘Thuis in Coevorden’

Live meedoen met TV-programma over stad en dorpen ZO!34 maakt ‘Thuis in Coevorden’ Woon je in de gemeente Coevorden en ben je benieuwd hoeveel je weet over je eigen wijk of dorp? Doe dan mee met de grote ken Coevorden kwis 'Thuis in Coevorden'!

Aanstaande donderdagavond 20.30 uur, live op TV bij ZO!34. 'Thuis in Coevorden' wordt gepresenteerd door Wesly Struik en Jorien Renkema (ZO!34 talent en inmiddels bij 3FM).

Bekende Coevordenaren
Lokale held en volkszanger Spang en anderen spelen de quiz mee in de ZO!34 studio. De vragen worden, naast de beide presentatoren, gesteld door bekende Coevordenaren. Wie deelneemt maakt kans op de hoofdprijs van € 100,- winkeltegoed bij Coevorden&Zo of 1 van de 25 goodybags met € 25,- Coevorden&Zo winkeltegoed!

Je kunt thuis eenvoudig meedoen via de ZO!34 app.

Artikel geplaatst 8 september 2020
 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel