.

.

 

.

Rudie Zwolsfonds,

Maatschappelijk Welzijn Coevorden en de gemeente Coevorden stemmen vergoedingen voor kinderen af. Binnen de gemeente Coevorden zijn er verschillende fondsen en regelingen waar kinderen in huishoudens met een laag inkomen gebruik van kunnen maken.

Zo heeft de gemeente Coevorden hiervoor een budget beschikbaar, is het Rudie Zwolsfonds zeer actief binnen de gemeente Coevorden en zijn er verschillende landelijke fondsen.


Samenwerking
Het Rudie Zwolsfonds, Maatschappelijk Welzijn Coevorden en de gemeente Coevorden hebben de verschillende vergoedingen voor kinderen op elkaar afgestemd en één toegang gecreëerd via www.coevorden.nl/vergoedingen-voor-kinderen. Via dit aanmeldformulier kunnen zowel ouders als hulpverleners aanvragen indienen voor een vergoeding voor bijvoorbeeld sport, onderwijs, culturele activiteiten. Op deze manier wordt aan de achterkant bepaald welke partij welke vergoeding voor zijn rekening neemt. Dit houdt het overzichtelijk voor alle aanvragers.
Voor eventuele vragen over deze vergoedingen kunt u contact opnemen met de gemeente via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Geplaatst 6 oktober 2020

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel