.

.

 

.

Valentijnsdag & De Belofte

Love is in the air! Wie verras jij met heerlijke bonbons van The Chocolate Factory, een fles Il Vino dell’Amore Moscato van Slijterij Benting EN een lief lied live aan de deur door Larissa en Anousha Baak?

... het kan je lief zijn natuurlijk maar misschien wil je iemand wel in het zonnetje zetten omdat hij of zij zo speciaal voor jou is?! Alles is mogelijk op zondag 14 februari! We komen langs (in de gemeente Coevorden) met onze tourbus.


Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met:
. je eigen gegevens inclusief mobiel nummer waarop we je een Tikkie kunnen sturen
. de gegevens van de ontvanger
. eventueel een persoonlijke boodschap of juist anoniem
. de keuze van het lied:
I feel fine - The Beatles
Everything - Michael Bublé
Jij bent de liefde - Kenny B
Thinking out loud - Ed Sheeran
Voor slechts € 29,95 heb jij het meest originele Valentijns-cadeau ooit!
#volisvol
#samenmakenwijcoevordenmooier
#kooplokaal 

Artikel geplaatst 31 januari 2021

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel