.

.

 

.

Subsidieportaal op coevorden.nl

Het zoeken naar subsidies in de gemeente Coevorden voor inwoners is een stuk gemakkelijker geworden. Sinds gisteren staat er voor inwoners op coevorden.nl een nieuwe webpagina live.

Het is een overzicht van alle subsidies die we als gemeente op dit moment voor inwoners beschikbaar hebben.

 


De subsidies zijn ingedeeld in categorieën waardoor inwoners makkelijker kunnen zoeken. De pagina is een portaal. Dat is een extra vermelding van waaruit je kunt
doorklikken naar de uitgebreide vermeldingen van de subsidies die al op de website stonden.
De beschikbare subsidies zijn bedoeld om initiatieven van inwoners te stimuleren. Ze variëren van een regeling voor afkoppeling van hemelwaterafvoer tot regelingen voor cultuur, evenementen, binnenstad, wijk- en dorpsbudgetten en innovaties voor zorg en ondersteuning.
Het nieuwe subsidieportaal is te vinden op https://www.coevorden.nl/subsidies

Artikel geplaatst 31 januari 2021

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel