.

.

 

.

Maatschappelijk Welzijn Coevorden lanceert beslisboom.

Door de maatregelen ten aanzien van COVID-19 liggen veel activiteiten, zowel van Maatschappelijk Welzijn Coevorden als van andere organisaties, stil. We moeten zoveel mogelijk thuis blijven en elkaar niet teveel opzoeken.

Dit betekent gelukkig niet dat we niet meer naar elkaar om kunnen zien en niets meer kunnen organiseren. Maatschappelijk Welzijn Coevorden wil zich richten op wat WEL kan, dit om ervoor te zorgen dat men contact kan houden met elkaar.

Om het aanbod aan mogelijkheden inzichtelijk te maken, is er een beslisboom gemaakt.

Door de vragen te doorlopen, krijgt men zicht op de meest passende mogelijkheden die Maatschappelijk Welzijn Coevorden momenteel biedt, afgestemd op de behoefte van degene die de beslisboom invult.

Wandelroutes
Wekelijks nieuwe wandelroutes van verschillende afstanden.

Fietsroutes
Wekelijks nieuwe fietsroutes van verschillende afstanden.

Beweeggids
Deze beweeggids staat vol met beweegoefeningen voor thuis. De oefeningen zijn gericht op het onderhouden/ verbeteren van spierkracht en balans. Een ideale aanvulling of alternatief op bijvoorbeeld Drenthe Beweegt en wandel-en fietsactiviteiten.

Beweeg maatje
Samen een stukje wandelen of fietsen met één van de wandel/fietsroutes.

Bel maatje
Gaan er soms dagen voorbij zonder dat u iemand spreekt? Dan kan een belletje voor fijne afleiding zorgen. We hebben een aantal geïnteresseerde vrijwilligers die u graag eens opbellen om een praatje met u temaken.

Digitale huiskamer
Zolang fysieke ontmoeting niet kan, wordt het dankzij de digitale huiskamer toch mogelijk om mensen via de tablet naar uw woonkamer te halen. Gezellig samen koffie drinken, een onderwerp bespreken, samen in beweging zijn of een spelletje doen. Het kan allemaal!

Online lezing
Meer informatie over positieve gezondheid, valpreventie, eenzaamheid, zingeving of ideeën over andere thema’s? Op vraag kunnen er online lezingen aangeboden worden.

Wilt u meer weten over onze activeiten of onze diensten? Neem dan contact op met ons!
Maatschappelijk Welzijn Coevorden

Kim Slomp, Opbouwwerker Aalden, Zweeloo, Meppen en Benneveld.

T: 085 - 273 52 56

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

* De beweeggids, wandel en fietsroutes kunnen elke dinsdagmiddag tussen 15.00 – 16.30 uur opgehaald worden tijdens het spreekuur van Maatschappelijk Welzijn Coevorden (in de AelderMeent, Paardelandsdrift 11 in Aalden). Lukt het u niet? Neem dan contact op , dan kijken we samen naar een voor u passende oplossing

Maatschappelijk Welzijn Coevorden    Beslisboom

 
   

Artikel geplaatst 25 mei 2021

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel