.

.

 

.

Frisse start regeling op herhaling

Afgelopen jaar maakten veel organisaties in de gemeente Coevorden gebruik van de Frisse start regeling. Daarom gaat de regeling dit jaar op herhaling.

Er is, net als vorig jaar, €100.000 beschikbaar voor vrijwilligersorganisaties die sociaal-culturele activiteiten organiseren die bijdragen aan de vitaliteit en kwaliteit van leven en wonen. 

Na een lange coronaperiode willen we deze organisaties graag de kans geven om iets te organiseren voor (potentiële) leden en vrijwilligers waarbij zij hun organisatie in de schijnwerpers zetten. 

Samenwerken
In aanmerking komen bijvoorbeeld activiteiten van sportverenigingen, buurt- of dorpshuizen, scoutinggroepen, gezelligheidsverenigingen en culturele organisaties. Er wordt daarbij aangeraden om zoveel mogelijk met andere vrijwilligersorganisaties samen te werken. Sportverenigingen  kunnen bijvoorbeeld gezamenlijk aanhaken bij de Nationale Sportweek die vanaf half september plaatsvindt. 

Meer info en aanvragen
Vrijwilligersorganisaties kunnen vanaf vandaag maximaal € 1.500,- aanvragen. Dat kan via www.coevorden.nl/frisse-start-regeling. Daar vind je de voorwaarden en een aanvraagformulier. Op www.coevorden.nl/subsidies vind je ook de andere subsidieregelingen van de gemeente Coevorden.

Artikel geplaatst 3 mei 2022

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel