.

.

 

.

Krasse ouderen uit gemeente Coevorden vertellen verhalen

De tv-serie Krasse verhalen gaat op woensdag 18 mei van start. Vanaf die dag is er bij  televisieomroep ZO!34 iedere week een aflevering te zien.

In totaal zijn er 10 afleveringen. In Krasse verhalen vertellen tien (voornamelijk) oudere inwoners van de gemeente Coevorden hun verhaal. Van Coevorden tot De Kiel. Verhalen over persoonlijke jeugdherinneringen, over veranderingen in het dorp of over bijzondere anekdotes. Maar ook welke spelletjes speelden ze als kind? En hoe kregen ze verkering?

Bijzondere openingstune
De serie heeft een bijzondere openingstune. Geschreven en gezongen door zangeres Kaylee Landhuis uit Coevorden, speciaal voor deze serie.

Op pad door de gemeente Coevorden
Voor de serie Krasse Verhalen gingen filmmaakster Alieke Eising en interviewster Marina Grootjans op pad door de gemeente Coevorden om verhalen op te halen.

Vanaf 18 mei is de serie elke week op woensdag om 19.30 uur te zien bij ZO!34 en op zondag om 19.45 uur de herhaling. U kunt ook online kijken op www.zo34.nl of op het youtubekanaal van de gemeente Coevorden.

De serie is een samenwerking tussen de gemeente Coevorden, Stedelijk Museum Coevorden, ZO!34 en filmmaakster Alieke Eising. In het museum zijn de verhalen ook te bekijken in een kleine tentoonstelling.

Uitzending Kras verhaal van:

18 mei Jan Warmolts Aalden
25 mei Gezinus Hilbrands Sleen
  1 juni Tini Naber-Boesjes Dalen
  8 juni Henk Arends Coevorden
15 juni Johan van der Velde Schoonoord
22 juni Roelie de Boer De Kiel
29 juni Alexander Moes ’t Haantje
  6 juli Gosse Dekker Wachtum
13 juli Hanna Bos-Koopmans Oosterhesselen
20 juli Reinder Schonewille Geesbrug


De uitzendingen zijn op woensdagavond om 19.30 uur op ZO!34 met een
herhaling op zondag om 19.45 uur/18 mei Jan Warmolts / Aalden

Uitzendingen zijn te bekijken via: Ziggo (kanaal 45), KPN/XS4ALL/Telfort (kanaal 1384), Tele2(via het hoofdmenu ‘lokale zenders bekijken’ selecteren, T-Mobile (kanaal 782), TriNed/SNLR (kanaal 506). Tevens via www.zo34.nl en het youtube-kanaal van de gemeente Coevorden.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel