.

.

 

.

Fietspad Gelpenberg - Aelderholt

De gemeente is al enige tijd bezig met de voorbereidingen voor de realisatie van een fietspad langs de Gelpenberg vanuit het dorp naar de ingang van Aelderholt.

Deze voorbereidingsperiode neemt helaas meer tijd in dan vooraf ingeschat, maar op dit moment hebben we weer een nieuwe mijlpaal bereikt. Momenteel ligt de wijziging van het bestemmingsplan ter inzage om de realisatie hiervan mogelijk te maken. Daarnaast loopt de onderhandeling met de verschillende grondeigenaren en hierin hopen we de komende maanden tot overeenstemming te komen.

Zodra de grond in bezit is van de gemeente en het bestemmingsplan is gewijzigd dan kan over gegaan worden tot uitvoering. De verwachting is dat dit op z’n vroegst aan het einde van 2023 gaat zijn.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel