.

.

 

.

Fietspaden omgeving Kibbelkoele vernieuwd

De fietspaden tussen Mandeveld en Slenerweg en langs de Kibbelkoele zijn klaar.

Met een totale lengte van bijna 5 kilometer, zijn de fietspaden nu voorzien van beton. De fietspaden waren van asfalt en in een slechte staat, maar dankzij deze vernieuwing kunnen fietsers weer veilig en comfortabel van de route genieten. De fietspaden zijn voornamelijk populair onder recreatieve fietsers. Het opknappen van de fietspaden is mede mogelijk gemaakt door de steun van de provincie Drenthe in het kader van hun subsidie voor recreatieve fietspaden.
Wethouder Erik Holties: "We zijn blij dat de nieuwe fietspaden tussen Mandeveld en Slenerweg en langs de Kibbelkoele klaar zijn. Met de overgang naar beton kunnen fietsers nu genieten van prachtige en duurzame fietspaden die lang meegaan, met minimaal onderhoud. Dankzij de provincie Drenthe en Staatsbosbeheer hebben we nu prachtige paden door de bossen in de omgeving de Kibbelkoele." 

Gedeputeerde Henk Brink: "De vernieuwde fietspaden in dit gebied zijn een goed voorbeeld van waarom we financiële steun hebben verleend voor recreatieve fietspaden in Drenthe. Het stelt gemeenten in staat om de kwaliteit van fietsen te verbeteren en zo de mogelijkheden voor recreatie in Drenthe te vergroten. We zijn blij om te zien hoe dit betonnen fietspad bijdraagt aan de veiligheid en tevredenheid van fietsers in dit gebied."

Wethouder Erik Holties en gedeputeerde Henk Brink.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel