.

.

 

.

Drie nieuwe subsidies voor culturele sector

De eerste merkbare feiten van de cultuurnota zijn drie nieuwe subsidies: Toegankelijk cultuuronderwijs, Broedplaatsen in de dorpen en de Coevorder cultuurpot.

De gemeente werkt hierin samen met cultuuraanbieders. Zo krijgen kinderen meer kansen om met cultuur op te groeien.

Toegankelijk Cultuuronderwijs 
Verenigingen, stichtingen of cultuurprofessionals met een kvk-nummer die actief zijn in gemeente Coevorden, kunnen met deze subsidie het lesgeld voor kinderen verlagen. Kinderen kunnen zo meer van cultuurlessen genieten.

Broedplaatsen in de Dorpen 
Deze subsidie is interessant voor cultuurprofessionals die cultuurlessen in de dorpen en buitengebieden van de gemeente aanbieden. Hiermee kunnen cultuuraanbieders verschillende kosten die ze maken verlagen, zodat cultuurlessen toegankelijker worden voor kinderen.

Coevorder Cultuurpot
Met de Coevorder Cultuurpot kunnen inwoners meer culturele activiteiten in onze gemeente organiseren. Iedereen die een goed idee heeft voor een activiteit in de buurt waar iedereen aan kan meedoen, kan hiervoor gemakkelijk subsidie aanvragen.

Meer informatie en aanvragen
Meer informatie over de voorwaarden en het aanvragen staat op de website van de gemeente: 
Drie nieuwe subsidies voor cultuursector

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel