.

.

 

.

Rondleiding Gemeente Coevorden door DB Sweel

Op 19 september 2016 heeft dorpsbelangen Sweel met een aantal ambtenaren van de gemeente Coevorden een fietsronde gemaakt langs een aantal specifieke locaties en bezienswaardigheden in Zweeloo. Dit initiatief kwam vanuit de gemeente in het kader van ‘Coevorden verbindt’ waarbij gemeente ambtenaren die dag in groepjes de dorpen van de gemeente Coevorden hebben bezocht.

Tijdens deze rondgang zijn natuurlijk de recent gerealiseerde projecten van het stimuleringsfonds 2015 aangedaan; 

de verplaatsbare Pannakooi; het opknappen van de oude graven, maar ook de smederij van Lucas Masselink, die hierbij ook aanwezig was.

En ook ons zwembad, waar ze een presentatie hebben gekregen van alle aanpassingen die reeds zijn gedaan m.b.t. de reductie van energiekosten en de solide plannen die er nog zijn om het zwembad binnen enkele jaren volledig energieneutraal te maken.

Na de rondgang is nog nagepraat over alle lopende zaken en initiatieven in Zweeloo waaruit ook bleek hoeveel vrijwilligers er actief zijn. Hier waren ze erg van onder de indruk. De gemeente heeft teruggekoppeld dat ze erg te spreken waren over de rondgang!

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel