.

.

 

.

Ondanks koude start toch warm gevoel bij dorpsbrunch Zweeloo

Op een feestelijke dag als Hemelvaartsdag mag best even worden uitgepakt.

Dorpsbelangen Sweel organiseerde afgelopen donderdag daarom een smaakvolle dorpsbrunch. Hemelvaart 2023 kende overigens een koude start en de geplande brunch op de brink in Zweeloo werd om deze reden verplaatst naar de schuur van de familie Ruinemans, waar Mini voor een gastvrije ontvangst zorgde.

Bijna zestig inwoners namen met eigen eet- en drinkgerei plaats aan de picknicktafels en volgens aloude Engelse traditie werden er bacon and eggs geserveerd. Enkele deelnemers hadden suikerbrood, croissantjes en extra broodjes meegenomen om samen te nuttigen.

Likkebaardend lekker en Dorpsbelangen Sweel kan dan ook uitermate tevreden terugkijken op het gezellig en smaakvol dorpsfeestje. Volgens het bestuur zeker voor herhaling vatbaar.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel