.

.

 

.

Info avond over warmtepompen en andere energie dingen

Mijn huis van het gas af? De komende energie-avond is gewijd aan alle soorten warmtepompen. 

Eerder ging het over de zonnepanelen, de isolatie van woningen, warmte-lek foto’s en HR++ glas en spouwmuurisolatie. 

Wat gebeurt er op de Energie avond van 9 februari a.s.
Het programma, georganiseerd door de Commissie Duurzaam Sweel, brengt o.a.: Een update over de Energie Coöperatie, over het zonnepanelen project, over de warmte-lek foto’s en het daaruit volgende gesprek met een energiecoach en over de te maken WUP (Wijk UitvoeringsPlan). In het tweede deel van de avond is er de Warmtepompen presentatie met uitleg over de verschillende toepassingen.

Energie Coöperatie Zweeloo
De drie commissieleden t.w. Gerald Bossenbroek, Raymond Visser en Thomas Hendriksen hebben inmiddels bereikt dat er een eerste mogelijkheid is om panelen te leggen en dus energie op te wekken. Dat heeft redelijk lang geduurd omdat er van alles bekeken moest worden op gebied van locatie, wetgeving, sluitend financieel plan. Men is nu bezig de financiën rond te krijgen. Als dat lukt zal er gedurende 2024 helder worden waar en hoe de Energie Coöperatie Zweeloo zal gevormd worden.
De Commissie Duurzaam Sweel bestaat uit de volgende leden: vlnr Thomas Hendriksen, Anke Holman, Sjoerd Slagter, Margreet Schuiling en Nico Westerhuis.

Bij vragen mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Warmtepompen avond
Avond over warmtepompen en andere energiezaken voor inwoners van Zweeloo.
Vrijdag 9 februari 2024. Inloop 19.30 uur, aanvang 20.00 uur.
Locatie: De Spil Zweeloo.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel