.

.

 

.

Dorpsbrunch Zweeloo

Dorpsbewoners bakken ze bruin tijdens tweede editie dorpsbrunch Zweeloo op Hemelvaartsdag.

Op een feestelijke dag als Hemelvaartsdag mag best even worden uitgepakt. Na het dauwtrappen voor de sportieve liefhebbers organiseerde Dorpsbelangen Sweel afgelopen donderdag daarom voor de tweede keer in successie een smaakvolle dorpsbrunch.

Zeventig inwoners namen op de sfeervolle en zonovergoten brink, met eigen eet- en drinkgerei, plaats aan de picknicktafels. Volgens aloude Engelse traditie werden er door de gepassioneerde ‘kok’ Aart van der Pol op de bakplaat overheerlijke bacon and eggs geserveerd. Deelnemers werden zo aan het begin van Hemelvaartsdag getrakteerd op een top verwenontbijtje. Ze hadden ook zelf lekkernijen meegenomen om samen te nuttigen, zoals suikerbrood, croissantjes en broodjes.

Likkebaardend lekker en Dorpsbelangen Sweel kan dan ook uitermate tevreden terugkijken op het gezellig en smaakvol dorpsfeestje. Volgens het bestuur zeker voor herhaling vatbaar.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel