.

.

 

.

DB Sweel - 5 dorpenoverleg

23 november 2011 hield de gemeente een informatieavond over het nieuwe plattelandsbeleid. Toen het stuk ter beschikking kwam bleek het eigenlijk meer een voorstel voor nieuwe communicatielijnen.

De deelgebiedscommissies gaan verdwijnen, de dorpenrondes blijven, maar worden gecombineerd.

In een reactie op het voorstel hebben Aalden, Benneveld, Meppen, Wezup en Zweeloo de handen ineen geslagen en voorgesteld om gezamenlijk verder op te treden. Sindsdien is het 5-dorpen-overleg een feit en hebben we overleg en werken we samen waar dat nodig en nuttig is. Naast de reactie op het plattelandsbeleid hebben we ook samen een brief gestuurd n.a.v. de dreigende sluiting van het zwembad (zie bij actueel). Hieronder treft u aan:

De conceptnotitie plattelandsbeleid van de gemeente
Notitie Plattelandsbeleid

De reactie van de 5 dorpen.
Reactie Plattelandsbeleid

Een volgende bijeenkomst van de 5 dorpen is gepland op 14 mei 2012.
Heeft u aandachtspunten aarzel niet een mail te sturen.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel