.

.

 

.

Nieuwe bestuursleden

Sinds 20 april 2016 zijn enkele nieuwe leden toegetreden tot het bestuur van de vereniging Dorpsbelangen Sweel. Het volledige bestuur bestaat vanaf die datum uit: Maartje de Boer, Elke Heidemans, Jan Heijmans, Alex Klingenberg (penningmeester), Ton van den Oever (secretaris) en Johan Schieven. Het voorzitterschap rouleert onder de bestuursleden. Het secretariaat, Ton van den Oever, is te bereiken onder Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via (0591)224023 of op Markstraat 3, 7851 AB Zweeloo.

Het huidige bestuur, van links naar rechts:

Johan Schieven; Maartje de Boer; Elke Heidemans; Jan Heijmans (Voorzitter); Alex Klingenberg (Penningmeester); Ton van den Oever (secretaris).

 

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel