.

.

 

.

Jaarlijkse 'plein air' schilderdag

40 Schilders in en om Zweeloo. Op zaterdag 11 september vindt de jaarlijkse buitenschilderdag van Tourist Info Zweeloo plaats. 40 Schilders zijn tussen 10.30 en 14.30 uur op meerdere locaties in en om Zweeloo aan het werk.

Een mooie aanleiding om een wandeling langs de ‘plein air’ schilders te maken en hen aan het werk te zien. Een kaartje met de locaties waar de schilders aan het werk zijn is verkrijgbaar bij TIP Aalden aan de Aelderstraat 21a (open 10-14 uur).

Speciale wandeling

In de middag kan onder leiding van een gids een korte wandeling gemaakt worden die langs de deelnemende schilders voert. Start 13.00 uur bij Dorpshuis De Spil, Eswegje 3, 7851 AK Zweeloo.Aantal deelnemers beperkt. Aanmelden noodzakelijk op 0591-372299 of via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De schildersdag wordt georganiseerd met medewerking van Kunstenaarsdorp Zweeloo.

Artikel geplaatst 1 september 2021

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel