.

.

 

.

Jaarlijkse schilderdag succesvol

31 Schilders ‘plein air’ aan het werk in Zweeloo. De jaarlijkse schilder dag van Tourist Info Aalden/Zweeloo is afgelopen zaterdag succesvol verlopen. De dag werd voor de 13e keer georganiseerd en vond ditmaal plaats in Zweeloo.

Na de ontvangst bij de onlangs geopende Herberg Aelderstroom zochten 31 schilders, zowel uit het dorp als ver daar buiten, een plek in en om het prachtige dorp. Halverwege de dag ging het vierkoppige ‘TIP-team’ al fietsend langs alle deelnemers om een tasje met versnaperingen langs te brengen. Fietsers en wandelaars werden verrast door de groepjes schilders die zij onderweg tegenkwamen. Dat leverde leuke gesprekken op en gaf de dag een extra dimensie.

De volgende schilder dag is op zaterdag 10 september 2022.

Het ‘TIP-team’ (v.l.n.r.) Ria Kamps, Anke Kamman, Beatrix Copier en Giny Sulman.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 14 september 2021

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel