.

.

 

.

Kinderboekenweek: worden wat je wil!

Weet jij al wat je worden wilt later? Kom naar de bieb en maak kennis met mensen met een leuk, bijzonder of stoer beroep en kom er van alles over te weten.

·   Uitnodiging voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar.

·   Kinderen zaterdag in gesprek met nieuwe burgemeester Renze Bergsma van Coevorden

Weet jij al wat je worden wilt later? Kom naar de bieb en maak kennis met mensen met een leuk, bijzonder of stoer beroep en kom er van alles over te weten.

 

Kinderboekenweek: worden wat je wil!  Van 6 tot en met 17 oktober is het weer Kinderboekenweek.
‘Worden wat je wil’ is het thema van de kinderboekenweek van dit jaar. Dromen over wat je wil worden is zo leuk en zo belangrijk. En je kunt steeds weer veranderen van beroep. In je dromen maar ook in het echte leven. Het maakt niet uit wie je bent of waar je vandaan komt; ga voor je droomberoep. In de bibliotheek in Coevorden kun je alvast kennismaken met mensen met een mooi beroep en van alles aan ze vragen.

Zaterdag 16 oktober: praten met de nieuwe burgemeester van Coevorden, een ijsmaakster en een hoboïst in de bibliotheek van Coevorden.
Er zijn natuurlijk heel veel leuke, interessante beroepen. Burgemeester hoort daar zeker bij. In Coevorden hebben we net een nieuwe burgemeester; burgemeester Bergsma. Je kunt hem op 16 oktober ontmoeten in de bibliotheek en allerlei vragen over zijn beroep aan hem stellen. Hoe leuk is dat?

Ook zijn er dan een echte ijsmaakster en een hoboïst in de bieb om vragen te beantwoorden over wat hun beroep zoal inhoudt. En omdat er een ijsmaakster is, mogen ook alle kinderen een ijsje proeven…… Deze middag hebben we ook verkleedkleding in de bieb liggen en als je wilt maken wij (of jij) prachtige foto's met een green screen. Natuurlijk zijn er ook allerlei mooie boeken over beroepen die je in kunt kijken of lenen.

Geef je op voor deze leuke middag. Alle kinderen van 7 t/m 12 zijn van harte welkom. Het begint om 13.00 uur en eindigt rond 15.00 uur.

Kom je kennismaken met deze beroepen? Dan zou het fijn zijn als je even je naam en leeftijd mailt naar:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Je mag ook langskomen zonder dat je gemaild hebt.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 12 oktober 2021

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel