.

.

 

.

Het Sweeler Sinterklaasfeest

Hallo Jongens en Meisjes! Eindelijk gaan we elkaar weer zien! Op zaterdag 20 november komen Sinterklaas en zijn Pieten een feestje vieren in Zweeloo. Natuurlijk vinden wij het leuk om jullie daar allemaal weer te ontmoeten!

Door de huidige maatregelingen heeft Sinterklaas ervoor gekozen geen optocht te houden dit jaar maar een knallend Sinterklaasfeest te geven in de Spil in Zweeloo. Daar zal hij jullie allemaal graag zien! Wie weet heeft Sint nog wat leuks in petto voor jullie??

Wij zijn er ook! En jij, ben jij er ook bij?

Geef je dan snel op met de onderstaande opgave strook. Deze kunnen jullie inleveren tot en met donderdag 18 november in de brievenbus van Kinderopvang LOL, Paardelandsdrift 13.

Na deze datum kan er niet meer worden opgegeven, wees dus op tijd!

Waar: De Spil in Zweeloo, Eswegje 3

Wanneer: Zaterdag 20 November

Tijd:

10.30 - 11.15 uur

groep 0 (kinderen van 2 jr – 4 jr)

 

11.30 – 12.15 uur

groep 1 en 2

 

14.00 - 15.00 uur

groep 3, 4 en 5

Verdere informatie aan de ouders;
Ouders mogen niet mee naar binnen. Het is een kinderfeest en gezien de huidige maatregelen kiezen wij ervoor om alleen de kinderen binnen te laten. Binnen is er genoeg begeleiding om de kinderen te helpen met deze of gene.

De ouders vragen wij buiten te wachten en niet tussentijds naar huis te gaan. Het kan natuurlijk voorkomen dat een kind eerder naar zijn papa of mama wil.

Wij zullen hem of haar dan naar buiten begeleiden en overdragen aan zijn papa of mama. Denkt iedereen wel aan de huidige maatregelingen? Houdt afstand waar mogelijk is.

Het Sweeler Sinterklaasfeest is dit jaar echt alleen voor inwoners van de voormalig gemeente Zweeloo.

Er zullen foto’s worden gemaakt en geplaatst worden op onze facebook pagina van ‘Het Sweeler Sinterklaasfeest’. Volgen jullie ons al?

Groeten van de Feest Pieten

—————————————————————————————————————————————

Opgave voor ‘Het Sweeler Sinterklaasfeest’!

Naam:

Leeftijd:

Groep:

Oes Eig'n Kraantien d.d. 16 november 2021

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel