.

.

 

.

Kleine bieb met grote letters in de Korenhof

Sinds kort heeft de bibliotheek Aalden in woonzorgcentrum de Korenhof een kleine bieb gemaakt met hierin grootletterboeken.

Maandagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur (in de oneven weken) zijn Lammy Kroes en Annie de Boer namens de bibliotheek aanwezig in de Korenhof. De bibliotheek(kast)deuren gaan dan open. In de recreatiezaal staat namelijk een kast met grootletterboeken van de bieb. 

Bewoners zijn op deze ochtenden van harte welkom en kunnen gratis boeken lenen van de bieb. Lammy en Annie helpen daarbij en zijn bovendien altijd in voor een gezellig praatje. Deze service werd vroeger ook aangeboden door de bieb maar helaas is dat een aantal jaren geleden gestopt. Gelukkig is de bieb nu terug, zowel in het dorp als in de Korenhof.  

“Blijf lezen. Het is één van de meest fantastische avonturen die je kunt beleven”

Oes Eig'n Kraantien d.d. 25 januari 2022

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel