.

.

 

.

Coevorden culturele gemeente van Drenthe

Beste cultuurliefhebber uit de gemeente Coevorden, De gemeente Coevorden is van eind augustus 2021 t/m december 2022 culturele gemeente van Drenthe.

We hadden op 30 november een informatie- en inspiratieavond gepland waarin we jullie mee wilden nemen in het vervolg van de plannen en met jullie in gesprek wilden over de invulling van die plannen. Door de coronamaatregelen is deze avond tot tweemaal uitgesteld naar 22 december 2021 en 27 januari 2022.

We zijn nog niet van de coronamaatregelen af, maar willen de bijeenkomst graag door laten gaan:

  • Online op donderdagavond 27 januari om 20.00 uur
    We delen dan met name de ideeën van het Cultuur- en Verhalenpad Coevorden en vragen iedereen om bijgevoegd plan door te nemen en met input te komen voor het ‘Pad-in-de-kijker-cultuurweekend ‘ van zijn/haar dorp. 

De rest van het programma vullen we toch graag in tijdens een fysieke bijeenkomst, en wel op:

  • Op donderdagavond 10 maart 2022
  • Om 20.00 uur
  • In Café-Restaurant Wielens te Noord-Sleen.

 We heten jullie allen van harte welkom tijdens de bijeenkomsten. Graag weten we van tevoren op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Wilt u daarom uw aanwezigheid melden per e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en daarbij aangeven om welke bijeenkomst(en) het gaat? U krijgt voor de online meeting van 27 januari dan een login. Voor de bijeenkomst van 10 maart geldt dat we ons vanzelfsprekend houden aan de (dan geldende) corona-maatregelen.

Stuur deze mail gerust door naar anderen waarvan u denkt dat zij interesse hebben en mogelijk een bijdrage kunnen leveren. Graag tot ziens op 27 januari of 10 maart of beide!

Hartelijke groet,
Namens het kernteam Culturele Gemeente Coevorden,

Roelie Lubbers-Hilbrands (06-53303499)
Anna Wiers-Renting (06-21176725)

In 2021 en 2022 zijn wij Culturele gemeente van Drenthe! Meer weten? Ga naar: www.cultureelcoevorden.nl

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel