.

.

 

.

Help mee om de geschiedenis van Coevorden “levend” te houden.

Stichting Garnizoensstad Vesting Coevorden zoekt enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om de handen uit mouwen te steken tijdens de Garnizoensdagen met “De Slag om Coevorden”.

Op vrijdag 26, zaterdag 27 augustus en zondag 28 augustus wordt het unieke evenement gehouden in het Van Heutszpark en in het centrum van Coevorden waar de geschiedenis dan op straat is te beleven.
Er zijn vrijwilligers nodig voor allerlei hand- en spandiensten zoals bij de opbouw van het evenemententerrein in het Van Heutszpark en de historische markt, bij het toezicht houden bij verschillende programmaonderdelen maar ook hulp bij de catering is welkom. Oftewel, er is van alles te doen voor en tijdens de Slag om Coevorden.


Om actief deel te nemen aan het promoten van de historie van Coevorden of omdat je het gewoon leuk vindt kun je ook lid worden van de “Schutterij van Koeverden”. Er kunnen nog mensen geplaatst worden in de re-enactmentgroep, oftewel levende geschiedenisgroep om het Garnizoensleven in Coevorden te gaan uitbeelden.
Wil jij de handen uit de mouwen steken en meehelpen of wil je lid worden van de “Schutterij van Koeverden”? Ga dan naar de website www.garnizoensdagcoevorden.nl en meld je aan als vrijwilliger.

Artikel geplaatst 3 maart 2022

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel