.

.

 

.

Culturele gemeente houdt informatie- en inspiratieavond

Beste cultuurliefhebber uit de gemeente Coevorden: De gemeente Coevorden is van eind augustus 2021 t/m december 2022 culturele gemeente van Drenthe.

Er zijn al veel mooie activiteiten geweest en er staat nog heel te gebeuren. Graag praten we jullie bij en gaan we in gesprek over de activiteiten en de plannen. Onder andere over het Cultuurpad en de ‘Pad-in-de-kijker-cultuurweekends’. Maar ook over een locatie muziektheaterstuk dat gepland staat voor juli/augustus in Coevorden. 

Scriptschrijver Dick van den Heuvel (bekend van o.a. de door Jacques d’Ancona met 5 sterren beoordeelde musical Diana en Zonen en van het theaterstuk Muskee) is aanwezig om dit onderdeel toe te lichten. We zijn op zoek naar zangers en acteurs!! Aanmelden kan ter plekke. Dus komt allen op donderdag 10 maart 2022,  om 20.00 uur  in café-restaurant Wielens te Noord-Sleen. Iedereen is van harte welkom. 

Graag weten we van tevoren op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Wilt u daarom uw aanwezigheid melden vóór 10 maart, per e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 8 maart 2022

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel