.

.

 

.

Lezing ‘Kijken naar Kunst’

Op zondagmiddag 20 maart organiseert Kunstenaarsdorp Zweeloo een lezing ‘Kijken naar Kunst’. Kunsthistoricus Anne Knipping vertelt aan de hand van vijf ‘gereedschappen’ welke en hoe de kunstenaar deze hanteert in zijn of haar schilderijen.

Zij gaat in op het gebruik en de effecten van de middelen die een kunstenaar tot zijn/haar beschikking heeft.

De lezing begint om 15.00 uur in de Kunstenaarsherberg, Hoofdstraat 15 (achter Bistro Tante Sweel). Inloop vanaf 14.30 uur. De entree is 7,50 incl. kopje koffie/thee. Aanmelden via e-mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Er is beperkt plaats.

Facultatief
Na afloop kan men aanschuiven bij een speciale maaltijd in de Bistro. Reserveren rechtstreeks bij Tante Sweel op 0591- 371959.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 15 maart 2022

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel