.

.

 

.

Nieuwe datum voor poppentheatervoorstelling in de bibliotheek Aalden

Kom jij ook? Poppentheater Jinky’s Mikmak speelt op vrijdagmiddag 25 maart a.s. de voorstelling “maar eerst ving ik een monster”, geïnspireerd op het prentenboek van het jaar 2022 van Tjibbe Veldkamp en Kees de Boer.

Het is bedoeld voor peuters en kleuters (2 t/m 5 jaar). Ouders, oppas etc. mogen bij de kinderen blijven tijdens de voorstelling.

De voorstelling vindt plaats in de bibliotheek Aalden en begint om 15.30 uur. Het duurt ongeveer een uur. Toegang is gratis. Graag even aanmelden per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 15 maart 2022

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel