.

.

 

.

Gezellige boel in bibliotheek met Jinky’s Mikmak

Vrijdagmiddag 25 maart was poppentheater Jinky’s Mikmak in de bibliotheek Aalden. Het prentenboek “Maar eerst ving ik een monster” werd prachtig gespeeld door Jinky en haar poppen.

Maar liefst 47 kinderen en 29 volwassenen waren op de voorstelling afgekomen. Iedereen had er zin in na zo’n lange periode zonder voorstellingen en ander vertier. De kinderen deden enthousiast mee met Jinky. Zo mochten ze allemaal een knuffelmonstertje vangen en zelfs aan de hand van Jinky op het trampolinebed springen. Al met al een gezellige middag. Zeker voor herhaling vatbaar.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 29 maart 2022

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel