.

.

 

.

Paasvuur 2022

Inwoners van Aalden en Zweeloo kunnen snoeihout en ander organisch materiaal aanleveren bij de paasbult achter het sportcomplex ’t Alterbarg op de zaterdagen 9 en 16 april van 09.00 tot 15.00 uur

Buiten bovengenoemde data en tijdstippen is het storten verboden. Heeft u takken liggen? We halen het op de zaterdagen graag op! Bel of app Justin, tel.nr.: 06-54300890.

Op de bult mogen alleen onbewerkte organische materialen worden gestort. Materialen die bewerkt zijn met olie en/of chemische producten zoals verf, lak, impregneermiddelen en andere materialen zoals olieproducten, kunststoffen, rubber, chemische materialen en plastics of geverfd hout, zijn niet toegestaan.

Deelname aan het opbouwen van de paasbult en het bijwonen van het paasvuur is op eigen risico.
Maandag 18 april (2e paasdag) om 19.30 uur zal de paasbult worden aangestoken.

JeugdsooSweel zal voor de catering zorgen. Graag tot dan!
JeugdsooSweel, Dorpsbelangen Aalden, Dorpsbelangen Zweeloo.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 5 april 2022

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel