.

.

 

.

Nieuw: GPS wandeltocht

Kunstenaarsdorp Zweeloo introduceert een nieuwe wandeltocht als onderdeel van de dichtbundel DichterBij Zweelo.

Het is een GPS gestuurde wandeling die gebaseerd is op de gedichten in deze dichtbundel.

Tijdens de wandeling van ca. 6 km (in te korten tot 3 km) kunnen de gedichten worden beluisterd op de plek waarop het gedicht op gebaseerd is. Foto's van toen en nu zijn toegevoegd om nog beter de inspiratie van de dichter in te voelen.

Bekende (bijv. Marga Kool, Harm Dijkstra en Eddy Zinnemers) en minder bekende Drenten dragen de gedichten voor.

De dichtbundel met daarin de routefolder* en -als extra- een boekenlegger met de wandelknooppunten is voor 5,- verkrijgbaar bij Tourist Info Aalden (i ) en bij de lokale horeca.
U kunt ook via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. een exemplaar laten thuisbezorgen voor €7,50.

* Met de routefolder is de wandeltocht ook zonder GPS te lopen.

Voor meer info kijk op https://kunstenaarsdorpzweeloo.nl/dichterbij-zweeloo-wandeltocht/

Oes Eig'n Kraantien d.d. 26 april 2022

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel