.

.

 

.

Dauwtrappen, vieren, ontbijten en ontmoeten, Hemelvaartsdag 26-5

Fietsend vanaf de Dorpskerk aan de Brink in Sleen om 7.30 uur, naar Aalden. Of een rondje wandelend vanaf de Kerk in Aalden, Kerkstraat 16, om 7.30 uur.

Vanaf 8.15 uur staat daarna koffie klaar in de Aalder kerk. Om 8.30 uur daar een korte Hemelvaartsdagviering. Daarna ontmoeting tijdens een ontbijt in de zalen bij de kerk. Ook in gedeelten mee te maken.

Opgave
Opgave is wenselijk. Dit kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Informatie is ook te vinden op www.pgsleen.nl, en op www.pkn-aalden.nl onder ‘info en nieuws’.

Oes Eig'n Kraantien 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel