.

.

 

.

Klassiek nazomerconcert

Op zondag 4 september om 15.00 uur zal er een mooi en afwisselend klassiek nazomerconcert plaatsvinden in het kerkje van Zweeloo.

Dit wordt uitgevoerd door grotendeels Emmense musici. Het concert is een initiatief van sopraan Martine Salomons. Zij zal samen met viool, cello, piano, gitaar en 2 zangers een lichtvoetig programma brengen. U hoort o.a. Purcell, Mozart, Saint Saens en Bannink in verschillende zettingen. Er zijn voor dit concert speciaal voor deze instrumenten arrangementen gemaakt. Eén van de zangers (Inge van der Leij) is inwoner van Zweeloo/Aalden!
Het belooft een boeiend en ludiek programma te worden!

Kaartreservering via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel