.

.

 

.

Dorpshuis is dé spil tijdens ‘Dorpen in de Kijker’

Op zaterdag 10 en zondag 11 september staan de deuren van dorpshuis De Spil in Zweeloo wagenwijd open voor publiek.

Tussen 11.00 en 17.00 uur laten allerlei verenigingen zien dat het dorpshuis het culturele centrum is van Zweeloo en omgeving. Ook is er een schilderijen expositie van plaatselijke kunstenaars.

Cultureel middelpunt
Op zaterdag is er een optreden van Sweelodie en er zijn beide dagen presentaties van De Loozangers, de Historische Vereniging Zweeloo, BOM, Sweelsingers, Toneelvereniging Ontwikkeling, Kaartclub De Joker en de Handwerkclub. Ook laten plaatselijke kunstenaars zien waarom Zweeloo echt een kunstenaarsdorp is. Ga zeker ook deze expositie bekijken!

Zweeloo in de Kijker
Dorpshuis de Spil doet mee aan Dorp(en) in de Kijker, dat georganiseerd wordt in het kader van het Cultureel jaar van de gemeente Coevorden. Dorp(en) in de Kijker is een initiatief van enkele dorpsbewoners om te laten zien wat de dorpen Aalden, Benneveld en Zweeloo allemaal te bieden hebben. Naast het open huis van De Spil, is bijvoorbeeld ook een bezoek aan de Ned. Herv. Kerk, de Jantina Hellingmolen of de brink in Benneveld de moeite waard.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel