.

.

 

.

Drieslag in de Drieklank

Tijdens ‘Dorp(en) in de Kijker’ (10 en 11 september a.s.) zijn Drieklank en kerk (Kerkstraat 16, Aalden) geopend van 11.00 tot 16.00 uur:

1) Vanaf 11 uur laat de bloemengroep haar kunnen live zien. Ook de wording van een symbolisch liturgisch bloemstuk is te bewonderen. Op het grote scherm is een doorlopende presentatie van eerder gemaakte bloemschikkingen te zien.
2) Tentoonstelling van foto’s uit het boek “Sweel en de Zweelers”. Deze foto’s zijn hiervoor op canvas afgedrukt.
3) Vanaf ongeveer 15.00 uur zijn de deelnemende schilders aan de ‘plein air’ Schildersdag (in Oud Aalden en bij de molen) aanwezig in De Drieklank. Kom hun productie van die dag bewonderen en ontmoet de schilders.


1 – 2 – 3 onderdelen van Dorp(en) in de Kijker, in kerk en Drieklank. Weet je welkom!

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel