.

.

 

.

Ouderwets avondje lachen

Ook derde voorstelling levert 'ouderwets avondje lachen' op in Openluchttheater in Aalden.

Ook de derde voorstelling van het blijspel “Het is bingo op de camping” is zaterdagavond uitstekend verlopen. Het 230 koppig publiek beleefde een kostelijke amusante avond.
“Het is bingo op de camping”, een blijspel van Evelien Evers, hield de kampeerders onder de bezoekers deze zomer een spiegel voor.

Geen kamperen maar 'kramperen
Jos gaat tegen wil en dank mee naar de camping. Hij vindt het geen kamperen maar 'kramperen'. Dat laat hij dan ook goed merken. Hij moppert op alles en iedereen. Het is hem helemaal niets waard, hij had liever in een hotel gezeten. Ook de buren vindt hij drie keer niks. Ze lijken wel niet goed wijs. Wie neemt er nu ’n cavia mee op vakantie? Die krijgt achteraf nog ’n lang staartje. Het bezoek wordt ook al niet op prijs gesteld en vormt voer voor veel meer hilarische verwikkelingen.

Spelersgroep: Marcel Bleijleven, Karen Askes, Marianne Kregel, Gerrit Haddering, Aaltje Bos, Albert Hilbrands, Mark Holman en Alida Eising. Souffleur Annie Holman en de regie Ine van der Spoel.


Ook tijdens de derde voorstelling van het Openluchtspel Zweeloo kon weer ongebreideld worden gelachen. Het blijspel "Het is Bingo op de Camping" is een aaneenschakeling van dolkomische verwikkelingen. (Foto's: Jansje Brands)  Oes Eig'n Kraantien
Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel