.

.

 

.

Enjoy To Dance

Na de zomervakantie op dansles in Aalden? Dat kan bij Enjoy To Dance!

Ik ben Joyce Touwen en studeer dit jaar af aan de ALO in Groningen (Academie voor Lichamelijke Opvoeding). Daarnaast heb ik tijdens mijn opleiding een cursus gevolgd tot allround dansdocent.


Dansen doe ik al mijn hele leven en ik heb veel ervaring in verschillende dansstijlen, waaronder: ballet, modern, jazz, hiphop en tapdance. In 2020 heb ik bij kunstbende Drenthe gewonnen in de categorie dans. Momenteel dans ik zelf nog bij een selectieteam die mee doet aan wedstrijden en shows. Daarnaast heb ik afgelopen jaar stage gelopen bij de lessen Bewegen &
Muziek op de ALO in Groningen. Hier gaf ik les aan 2e jaars studenten en ook heb ik hier mijn eigen dansteam waarmee we optredens verzorgen bij evenementen op de opleiding zelf.

Vanaf 7 september geef ik iedere woensdag danslessen in de sportzaal van De Aeldermeent. Hieronder volgt het lesaanbod:

  • Kabouterdans   (vanaf 4 jaar) 14:15-15:00 uur
  • Swingkids        (vanaf 7 jaar) 15:00-15:45 uur
  • Modern Jazz     (vanaf 12 jaar) 16:00-16:45 uur
  • Dance Workout (vanaf 18 jaar) 16:45-17:30 uur

7 en 14 september kan je je opgeven voor een introductieles voor € 6,00. Daarna kan je je inschrijven voor het 1e dansblok die duurt tot de kerstvakantie. Een dansblok bestaat uit 13 lessen en kost € 78,00.

Opgeven voor een introductieles kan door een appje te sturen of door te mailen!

Tel. 0618825992, e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel