.

.

 

.

Presentatie ‘Het Verborgen Pad’

Zaterdag 10 en zondag 11 september a.s. bij  Grand Café & Hotel LiBo. 

Vol trots presenteren wij, het Schrijverscollectief van A t/m Z, het boek ‘Het Verborgen Pad’. Dit boek is geschreven in het kader van Coevorden, culturele gemeente 2021-2022, met het thema ‘verbonden in verhalen’. Het boek bevat spannende verhalen, gebaseerd op gebeurtenissen die in de voormalige gemeente Zweeloo hebben plaatsgevonden. Doordat het Schrijverscollectief giften ontving van Dorpsbelangen Aalden en Gemeente Coevorden kunnen wij het boek weggeven* tijdens deze presentatie.
* Zolang de voorraad strekt en max 1 exemplaar per huishouden!

Wij willen u van harte uitnodigen om deze feestelijke gebeurtenis bij te wonen op 10 of 11 september. De presentatie duurt van 14.00 uur tot 17.00 uur. Op het hele en halve uur wordt er telkens een auteur geïnterviewd. Tussentijds binnenlopen mag en kan!
Datum:  
zaterdag 10 en zondag 11 september
Tijd:       van 14.00 uur tot 17.00 uur
Locatie: Grand Café & Hotel LiBo in Aalden

Het Schrijverscollectief van A t/m Z (vlnr) Jos Govaarts, Claudia Stinne, Jeannette Hachmang en Victor Vergeer.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel