.

.

 

.

Zeer geslaagd jubileumconcert Sweelodie in de Drieklank

Het dameskoor Sweelodie heeft afgelopen zaterdag met een zeer geslaagd jubileumconcert het 20-jarig bestaan van het koor luister bijgezet.

Voor het programma was een keuze gemaakt uit nieuw repertoire en onder meer een medly met liedjes uit de beginjaren. De koorleden, onder leiding van dirigent Jochem Weggemans, voelden zich daar zeer comfortabel bij. De geweldige sfeer in de uitverkochte Drieklank en het enthousiaste 200-koppig publiek maakten het succes compleet. 

Op 17 december geeft Sweelodie een kerstconcert in het kerkje van Zweeloo. Meer info hierover volgt komende maand in OEK en op de sociale media van Sweelodie.

 
Oes Eigen Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel