.

.

 

.

Eindelijk weer “knallend” het jaar uit in Meppen!

Op 31 december vanaf 10.00 uur gaat het weer los. Met man en macht worden de kwade geesten en demonen van het afgelopen jaar verdreven,

... om met een frisse start het nieuwe jaar te beginnen, de eventuele hoofdpijn niet meegerekend.

Coronajaren
Afgelopen twee edities konden door de coronaperikelen niet doorgaan. In 2020 zag de organisatie dat al van verre aankomen, maar vorig jaar moest op het laatste moment aan de handrem worden getrokken. Dat heeft bij ons wel voor de nodige teleurstelling en frustratie gezorgd, aldus de leden van het Carbidteam Meppen. We halen altijd veel voldoening uit de gezelligheid die we onze bezoekers kunnen bieden, en laat dat nou juist zo nodig zijn geweest de afgelopen jaren.

Volle bak er tegenaan!
Gelukkig kunnen we dit jaar het evenement weer organiseren. De eerste vergadering in ons vertrouwde clubcafé Dreves hebben we er inmiddels weer op zitten. De opkomst was geweldig, daaraan kun je ook zien dat iedereen zin heeft om de schouders er onder te zetten en er een onvergetelijk feest van te maken. We gaan er volle bak tegenaan.

Vertrouwd en nieuw
De afgelopen jaren hebben we dan wel niet kunnen schieten maar qua ontwikkeling hebben we niet stilgezeten. We hebben enkele noviteiten die het voor ons en onze gasten makkelijker en plezieriger kunnen maken. Natuurlijk blijft er gelukkig ook veel hetzelfde. De gezelligheid in de tent, de top2000 op de boxen en uiteraard de rode draad van de dag het schieten met de bijna honderd melkbussen. Het belooft een oorverdovend uiteinde te worden.

Rockend uiteinde!
Omdat we een paar jaar hebben misgelopen wilden we dit jaar eens extra uitpakken. Daarom sluiten we vanaf ongeveer 5 uur, na het vuurwerk, af met livemuziek van de band Different Faces.

Hou onze Facebookpagina (@carbidmeppen) of Instagram  (carbidteammeppen) in de gaten.
We hopen jullie allemaal te zien op 31 december! Tot dan!

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel