.

.

 

.

Nieuwe Duo-Expositie in de Aeldermeent

Wij zijn Gea Hidding en Henk Seubers, afkomstig uit Zweeloo en Groningen (voorheen Wachtum).

We zijn zwager en schoonzus en we delen een passie, namelijk schilderen.
Ik, Gea schilder al jaren in diverse stijlen en met verschillende materialen. Mijn inspiratie haal ik uit gekke mensen en vrolijke kleuren.
Ik, Henk schilder een kleine twintig jaar en haal mijn emotionele energie uit het schilderen van portretten en ik word blij van surrealistisch schilderen.

Voor nadere informatie kun u ons bereiken via ons e-mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kom vooral kijken.

De expositie is te zien in de Aeldermeent, Paardelandsdrift 11 in Aalden. De openingstijden zijn dinsdagmiddag en vrijdagmiddag van 14.00 - 17.00 uur.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel