.

.

 

.

Zeer geslaagde Meezingmiddag van The Sweel Singers

Afgelopen zaterdag heeft het 40-koppig zangkoor The Sweel Singers weer de jaarlijkse meezingmiddag gehouden voor mensen met een verstandelijke beperking.

Dit jaar was het alweer voor de 20e keer dat het evenement op het programma stond. De Stienstraband was ook uitgenodigd en bestaat uit dertig mensen, deels met een verstandelijke beperking en aangevuld met een aantal valide mensen.

De Stienstraband gaf zaterdagmiddag in De Zwerfkei in Gees ook een optreden tijdens de zeer geslaagde Meezingmiddag van The Sweel Singers

Het was een gezellige drukte in groepsaccommodatie De Zwerfkei in Gees. Al bij het eerste nummer van The Sweel Singers, een lied van Jannes, zong iedereen mee. Sommige mensen gingen tussen de koorleden staan zingen en anderen mochten helpen met dirigeren of mee drummen.
De concertbezoekers kwamen uit de wijde omgeving. Ook de polonaise kon niet uitblijven en ook een rondje bitterballen ontbrak niet.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel