.

.

 

.

Sopraan Riet Brakenhoff viert 25-jarig jubileum bij De Loozangers

Hoe bijzonder! Toen Riet Brakenhoff 25 jaar geleden in Aalden kwam wonen was voor haar één ding duidelijk: zo snel mogelijk gaan zingen in een koor.

Want zingen had ze haar hele leven al gedaan. Als jong meisje zong ze al: eerst operettes, later bij verschillende koren en kerkkoren. Ze zong daar veel Gregoriaans en ook de mis van Mozart. Ze is gewend  om veel en gevarieerd te zingen. Als je 90+ bent en nog steeds bij de sopranen zingt is dat wel heel bijzonder. Zelf benadrukt ze dat het zingen haar zo goed doet en dat ze dat zo lang mogelijk wil blijven doen.


De Loozangers zijn dan ook blij met zo’n enthousiaste en trouwe deelnemer, die bij voorkeur de liederen uit het hoofd zingt. Een goede reden om haar na 25 jaar in het zonnetje en de bloemetjes te zetten.

Riet Brakenhoff is al 25 jaar trouw lid van De Loozangers. Voorzitter Madeleine Beaumont zette de vitale sopraan van het gemengd zangkoor in de bloemetjes. (Foto: Jansje Brands)

Riet, we weten dat je uitkijkt naar het jubileum van het koor deze zomer en hopen dat je ook daarna nog heel lang bij de Loozangers zult blijven zingen.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel