.

.

 

.

Stralend weer én stralende gezichten tijdens Koningsdag

De eerste échte Koningsdag na corona, én met een voltallig bestuur, zit erop.

En wat voor een dag: Koningsdag 2023 op de brink in Oud-Aalden was echt geweldig, met prachtig weer en veel positieve reacties! In een mooie ambiance en onder zonnige omstandigheden was er veel vertier op de brink in Oud-Aalden. De kinderen vermaakten zich opperbest op de brink met de Rodeo Stier, de Workshop Djembé, de Stormbaan met springkussen en de Twistermat skilopen.
De volwassenen konden deelnemen aan de traditionele fietstocht en op de brink het glas heffen op onze koning.

Smaakt naar meer
De bestuursleden Bianca Koops, Evelien Klasens, Romy Lubberts en Melissa Tiems van de Oranjevereniging Zweeloo kijken terug op een zeer geslaagde Koningsdag 2023. “De zon die scheen, ijverige vrijwilligers, blije kinderen en volwassenen. Veel vertier met hapjes en drankjes. Het was een succes en het smaakt zeker naar meer. Wij willen iedereen bedanken die zijn/haar steentje heeft bijgedragen.”
De bestuursleden Bianca Koops, Melissa Tiems, Evelien Klasens en Romy Lubberts van de Oranjevereniging Zweeloo hadden donderdagmiddag tijdens Koningsdag 2023 eer van hun werk. (Foto’s: Monique Jonkman-Koolen)

Nieuwe leden
Uiteraard is het bestuur ook nog steeds op zoek naar nieuwe leden. “Wil je graag lid worden laat het ons weten door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of benader een van ons even persoonlijk. Op naar Koningsdag 2024!”
Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel