.

.

 

.

Openluchttoneel "Wied Vort" in voorbereiding

De acteurs en vrijwilligers van de spelersgroep van het Openluchtspel Zweeloo zijn druk bezig met de voorbereidingen op het openluchtspel “Wied Vort”.

Het openluchtspel dat dit jaar opnieuw drie keer wordt uitgevoerd in het openluchttheater aan de Aelder Hooghe is wederom een puur Zweeler productie. ‘Wied Vort’ is geschreven door Anne Doornbos. De eerste uitvoering is op vrijdag 21 juli en op 1 en 2 september zal het blijspel opnieuw worden opgevoerd.
In het blijspel staan Jan en Annie Hilbers centraal. Ze hebben op de boerderij het roer omgegooid. Het meeste vee is de deur uitgedaan en Jan is een zorgboerderij gestart. Annie heeft een gedeelte van de deel en het stookhok in gebruik gekregen als bed en breakfast. Binnenkort krijgt ze onaangekondigd bezoek van de ANWB voor een keuring voor de gids van B&B’s in Nederland. Dat vormt de inleiding voor tal van komische taferelen.
Spelers: Aart Schouten, Karen Askes, Gerrit Haddering, Aaltje Bos, Marcel Bleijleven, Melissa Gnodde, Wilma Visser, Mark Holman en Ine van der Spoel. Souffleur: Alida Eising. Regie: Ine van der Spoel. Licht en geluid: Jan Hilbrands, Owen Schinkel en Jan Hegen.
Kijk voor meer info op : www.openluchtspelzweeloo.nl of de FB-pagina.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel