.

.

 

.

Volle bak bij lenteconcert The Sweel Singers

Dorpshuis De Spil was zaterdagavond tijdens het traditionele lenteconcert van The Sweel Singers tot de laatste plaats bezet.

Het 38-koppig mannenkoor onder leiding van dirigent Jochem Weggemans, werd muzikaal ondersteund door Alie Boelens op accordeon en Willie Weggemans op drum. De aloude zeemansliederen zijn wat uit het repertoire verdwenen en The Sweel Singers vertolkten onder meer het wereldberoemde nummer Can't Help Falling in Love van Elvis Presley, maar ook dichterbij huis met de Mooiste Meid van Slien, van het duo Harm & Roelof en Alles wat ademt van Rob de Nijs, wisten de zangers een goed vocaal resultaat neer te zetten.

Het concert van The Sweel Singers werd in een uitgelaten stemming afgesloten met The Old Calahan van de Volendamse band BZN. Last night when I felt so lonely and so blue, I was playing that old time blues werd door het publiek uit volle borst meegezongen.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel