.

.

 

.

Ouderwets avondje lachen in Openluchttheater in Aalden

De première van het blijspel “Wied Vort” is vrijdagavond uitstekend verlopen.

In het vrijwel uitverkocht openluchttheater beleefde het publiek een kostelijk amusante avond, waar weer ouderwets gelachen kon worden. Het openluchtspel was opnieuw een puur Zweeler productie. In het blijspel "Wied Vort", geschreven door Anne Doornbos, staan Jan en Annie Hilbers centraal. Ze hebben op de boerderij het roer omgegooid. Het meeste vee is de deur uitgedaan en Jan is een zorgboerderij gestart. Annie heeft een gedeelte van de deel en het stookhok in gebruik gekregen als Bed & Breakfast. Ze kreeg vrijdagavond echter onaangekondigd bezoek van de ANWB voor een keuring voor de gids van B&B’s in Nederland. Dat bezoek vormde de inleiding voor tal van komische taferelen.

Nog voorstellingen op 1 en 2 september
"Wied Vort" zal op 1 en 2 september opnieuw worden opgevoerd, met als uitwijkavond zaterdag 9 september. Aanvang is ook dan om 20.00 uur.  Kijk voor meer info op: www.openluchtspelzweeloo.nl

Spelersgroep
Aart Schouten, Karen Askes, Gerrit Haddering, Aaltje Bos, Marcel Bleijleven, Melissa Gnodde, Wilma Visser, Mark Holman en Ine van der Spoel. Souffleur: Alida Eising. Regie: Ine van der Spoel. Licht en geluid: Jan Hilbrands, Owen Schinkel en Jan Hegen.

Vrijdagavond kon er in het openluchttheater in Aalden weer ongebreideld worden gelachen. Het blijspel "Wied Vort" is een aaneenschakeling van dolkomische verwikkelingen. (Foto: Gerda Looije)

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel