.

.

 

.

Kunst Lokaal, Pop-up galerie abstract in de schijnwerpers

In de maand augustus staan de werken van Wijna Booij en Beatrix Copier in de schijnwerpers in de tijdelijke pop-up galerie aan de Aelderstraat.

De beide Aaldenaren maken voornamelijk abstract, kleurrijk werk. Bij de expositie is ook een kleine serie figuratieve close-ups van serviesgoed te zien gemaakt door Copier.

De pop-up galerie is een initiatief van de schildergroepen van SAM uit Aalden en is tijdelijk (tot half september) gevestigd in het lege pand naast de Coop. Het aanbod is zeer gevarieerd en omvat realistisch, abstract en figuratief werk in vele stijlen en formaten. En … wanneer u iets aankoopt kunt u het direct meenemen. 

U bent van harte welkom om vrijblijvend een kijkje te komen nemen.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel