.

.

 

.

Kunstliefhebbers komen ogen tekort in Wezup

Niet zonovergoten, zoals vorig jaar, maar de 26e editie van de Kunstmarkt in Wezup viel zeker niet in het water.

Onder een bewolkte hemel en een graadje of 22 hadden de organisatoren en bezoekers zondagmiddag weinig reden tot klagen. De kunstmarkt werd als vanouds weer druk bezocht. Sfeervol door de prachtige locatie, gezellig door de drukte en afwisselend qua kunst & kraam.

Voor baanderdeuren, in schuren en tuinen in de idyllische straatjes van Wezup waren allerlei kunstuitingen te zien, zoals schilderijen en tekeningen, kunstnijverheid, objecten van glas, metaal en keramiek, sieraden en kleding. 

Wezup liet zich zondag weer echt van kunstzinnige kant zien.

Ook IJsvereniging De Boertip deed uitstekende zaken met de verkoop van ijs en poffertjes en ook was het bij De Fintenhoeve een drukte van belang.

De stichting Kunstmarkt Wezup kijkt samen met de vele vrijwilligers tevreden terug op het evenement.

Foto’s: Cornelia Brugman

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel